Over ons

Consolestop.nl is de plek waar je terecht kunt voor objectieve informatie en reviews over de verschillende consoles die op het moment beschikbaar zijn zoals de Xbox360, PS3 en de Nintendo Wii. Naast de verschillende consoles die op het moment verkrijgbaar zijn blikken we ook vooruit op de console van de toekomst. Hierbij kijken we vooral naar wat nu bekend staat als de PlayStation 4 en de Xbox720. Hoe scherp worden deze nieuwe spelcomputers en wat zijn de 'onbegrensde mogelijkheden?'

Bestuur je console met een controller

Elke console moet natuurlijk bestuurd worden of dit nu is met behulp van een camera of een controller, een console moet opdrachten krijgen. Binnen dit onderwerp kijken we naar de verschillende traditionele controllers maar ook speciale controllers zoals een race-stuur of een geweer. Daarnaast bekijken we ook de verschillende besturingscamera's die voor handen zijn.

Start met gamen op de console die bij jou past 

Op elke console moet natuurlijk een game gespeeld worden, maar welke game is het beste in zijn categorie? Actie, sport, race, puzzel of behendigheid? Ook op dit vraagstuk krijg je van ons een goed antwoord. We bekijken games die elk jaar of bijna elk jaar op de proppen komen met een nieuwe versie zoals Fifa, Call of Duty maar ook geheel nieuwe games. Nieuwe titels zorgen altijd voor verfrissende ideeën, neem bijvoorbeeld een GTA. Van een nieuwe game is dit een nieuwe categorie geworden. Een van de bekendste titels die daarvoor heeft gezorgd is Saints Row. Deze wordt door enkele zelfs al hoger gewaardeerd dan GTA zelf.