Accessoires

Xbox360

Naast de mogelijkheid om je Xbox360 en je spellen te besturen met je controller kun je dit ook doen met een camera. Deze camera draagt de naam Kinect in is een hypermodern snufje. Beweeg, speel en voel het spel met je eigen lichaam! Naast een controller kun je ook gebruikmaken van een Ferrari kit. Deze kit bevat een stuur en pedalen, zodoende scheur je nog realistischer door de bochten!

PS3

Met de PS3 is het mogelijk om 3D beelden te verkrijgen met behulp van de PlayStation 3D glasses. Ook met de Playstation 3 is het mogelijk om met een camera spellen te spelen. Daarnaast kun je ook enkele geweren en handguns aanschaffen om het geheel nog realistischer te maken. Voor de hardcore gamer is er ook een super deluxe headset met 7.1 stereo geluid en een microfoon om met je team mates te communiceren in het heetst van de strijd.

Wii U

Met het uitbrengen van de Wii U is er ook een nieuwe controller op de markt gekomen. Deze controller is ook voorzien van een beeldscherm en dit hebben we nog niet eerder gezien. Dit beeldscherm is 6.2 inch groot en heeft een 16:9 aspect ratio. Daarnaast is het scherm ook nog een aanraak gevoelig, kortom de complete controller voor je console. Wii staat bekend om zijn vele controllers, men kent er een in de vorm van een afstandbediening. Een nunchuck. Een game pad en een game pad met beeldscherm. Keuze te over voor elke gamer.