Games

In deze categorie geven we je informatie over enkele bekende titels die uitkomen op de PS3, Xbox360 of Wii.

Xbox360

Halo 4, Assassin's Creed III, Gears of War
Er zijn enkele titels die alleen uitkomen op een bepaalt platform. Halo is zo'n game, deze is alleen verkrijgbaar op de Xbox360. Halo is een actie/fantasy shooter die zich kenmerkt door de grote spel omgevingen en de meest gekke en uiteenlopende wapens. Naast Halo verwacht men ook erg veel van de nieuwe Assassin's Creed III. Hier speel je een sluipmoordenaar die zich kan verstoppen in vele objecten zoals hooibalen en dergelijken. Gears of war is ook een Xbox exclusive game, dit spel is een fantastische shooter met fraaie effecten in een surrealistische setting.

PS3

COD Black Ops 2, Dead Space 3, God of War Ascension
De nieuwste COD Black Ops moet een ware knaller worden en wordt dan ook aan het einde van 2012 verwacht. Dead Space 3 is een fantasie shooter op een verlaten planeet. De gekste creaties kom je tegen in deze planeet van uitersten. God of War Ascension is een echte hack en slash game. Veel actie en nieuwe aanvallen vrij spelen en zoveel mogelijk monsters van kant maken!

Wii U

Pikmin 3, Nintendo Land, New Super Mario Bros. U
Nintende staat bekend om zijn 'onschuldige' spelletjes, Pikmin 3 is hier een prima voorbeeld van. Met kleine wezentjes vijanden verslaan en puzzels oplossen. Bingo party is een echt gezelligheidsspel waarmee ook online bingo kunt spelen. Nintendo Land is een party game, met verschillende spelers in een competitievorm tegen elkaar strijden. Dit alles speelbaar op de nieuwe Nintendo Wii U. Een controller met een beeldscherm.